Splošni pogoji 2021

Uporabniki spletne strani Planinski višinski izziv s svojo registracijo, prijavo in vnosi vzponov soglašate, da so vneseni podatki objavljeni na spletni strani visinski.pd-podnanos.si ter na pd-podnanos.si. Vsi podatki se bodo uporabljali zgolj z namenom izvedbe izziva (tekmovanja).

Pri delovanju aplikacije za vnos in pregled vzponov so mogoče napake. PD Podnanos bo poskušal napake sproti urediti oz. se jim izogniti.

Pravila tekmovanja

Tekmovanje traja od 1.12.2021 do 2.1.2022. To pomeni, da se 2.1.2022 ob 23:59 zaključi možnost vnosa vzponov oz. se vsi morebitni kasnejši vnosi ne štejejo.

Kot vzpon se šteje planinski vzpon. Lahko je to že manjša vzpetina ali hrib oz. planinska točka na poti.

Tekmovalci svoje vzpone vnašajo na način, da vnesejo začetno (izhodišče) in končno točko (cilj). Kljub temu, da se vračajo na izhodišče, se višina šteje le v eni smeri (vzpon).

K tekmovanju so vabljeni vsi, mlajši otroci, šolarji, najstniki, mladostniki ter odrasli, ne glede na članstvo PD Podnanos in ne glede na svoj kraj bivanja. Tekmovanje ni geografsko omejeno, tako izhodišča kot cilji so poljubni.

Pri vnosu vzponov računamo na poštenost sodelujočih.

Vsi sodelujoči bodo nagrajeni z brezplačnim izletom v okviru Planinskega društva Podnanos.

Absolutni zmagovalec in zmagovalka izziva bosta prejela bon za brezplačno kosilo v Eko koči Nanos.

Majico našega planinskega društva bosta prejela planinec in planinka, ki bosta prva dosegla višino Mont Everesta ter trije otroci (do vključno 12. leta starosti), ki bodo prvi dosegli ali višino Nanosa ali Triglava ali Mont Blanca.

Nagrade se ne seštevajo, vsak nagrajenec lahko prejme le eno (najvišjo doseženo) nagrado.

Pri gibanju morate upoštevati vse trenutne veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa ter vsa pravila za varno obiskovanje gora.

 


Podpirajo nas: